قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟

وقوع رگبار شدید و رعد و برق در تهران طی امروز و فردا

وقوع رگبار شدید و رعد و برق در تهران طی امروز و فردا سازمان هواشناسی اعلام کرد: رگبار و رعد وبرق در پایتخت طی امروز و فردا، پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی اعلام کرد؛ بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی امروز و فردا (۱ و ۲ خرداد) پدیده غالب وزش باد، گاهی وزش باد شدید به‌ویژه روز دوشنبه تا بعد از ظهر سه‌شنبه در پاره‌ای نقاط همراه با خیزش موقت گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

برای فردا و روز پنجشنبه (۴ خرداد) در ارتفاعات شمال استان و روز جمعه (۵ خرداد) در ارتفاعات نیمه‌شمالی و برخی مناطق نیمه‌غربی استان گاهی رگبار باران با احتمال رعدوبرق مورد انتظار است.

از امروز روند افزایش تدریجی دما و برای روز جمعه کاهش نسبی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۲ خرداد) کمی ابری و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۳ خرداد) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۲ درجه سانیتگراد گرم‌ترین ایستگاه هواشناسی استان بود. / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار